Loading...
European Students For Liberty

European Students For Liberty is het eerste grote project van Students For Liberty. ESFL ondersteunt pro-vrijheid studenten, studentengroepen in Europa en wil zo de volgende generatie leiders van de wereldwijde vrijheidsbeweging emanciperen.

EFSL ondersteunt pro-vrijheid studentengroepen door ze te voorzien van middelen, studenten advies te bieden over effectieve leiderschap strategieën en gelijkgezinden studenten van over heel Europa met elkaar in contact te brengen en met belangrijke leiders en organisaties in de pro-vrijheidsbeweging.

Website >

 

LYMEC

De European Liberal Youth, afgekort als LYMEC, is een politieke pan-Europese jongerenorganisatie die liberale waarden in Europa wil uitdragen. LYMEC is de jongerenorganisatie van de Europese Liberalen en Democraten (ELDR) en de daaraan verbonden parlementaire groep in het Europees Parlement, ALDE oftewel de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa.

 

Betrekking hebbend op 210.000 leden van 58 organisaties in 33 landen, bestaat LYMEC uit Member Organisaties (MO) en Individual Membership (IM) en is het actief over het hele Europese continent in al haar diversiteit. Haar centrale doel is de creatie van een liberaal en federaal Europa.

Website >

 

Liberaal Vlaams Verbond

Het Liberaal Vlaams Verbond, kortweg LVV is opgericht in oktober 1913 en ziet zich als onafhankelijke denktank en ‘vuurtoren’ voor het liberalisme. Het LVV is historisch een autonome, sociaal-progressieve en Vlaamsgezinde vereniging.

De activiteiten van het LVV bestaan voornamelijk uit het organiseren van lezingen en het publiceren van hun opinieblad, Het Volksbelang. Al sinds zijn ontstaan onderhoudt het LVSV een dichte band met het LVV.

Website >